Post by rmounoldonorthter on Feb 9, 2022 17:42:46 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ State of Survival: The Joker Collaboration ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ State of Survival: The Joker Collaboration IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ نامحدود همه هک ▞▞▞
▞▞▞ State of Survival: The Joker Collaboration 2022 version ▞▞▞
State of Survival: The Joker Collaboration Strateginiai uae
کیرم تو خواهرو مادرت مادر جنده چرا نمیاره بالا اصلا نصب نکن پشیمون میشید
اوکی بد نی
تو بخش اول ورود به بازی دربخش loding chief data گیر میکنه و بقیشو نمیره جلو چرا اونم صبح ها اونی نمیشه ولی ساعت ۱۲ ظهر به بعد تا شب نمیتونم ورود کنم به بازی چرا کلافه شدم رسیدیگی کنید اه
یک مشکل به دلیل قطع شدن اتصال اینترنت. یک ماموریت گیر کرده است.
چرا زود زود بروز میکنین
4 بار بروز کرد مگه میشه حدود 300 مگابایت
من گوشیم ردمی نوت ۹ هستش ولی بازی نمیاره
برای برنده شدن به شدت هزینه کنید، حتی پس از خرج کردن هزاران دلار، خدمات مشتری ضعیف است، آنها به پیشنهادات شما گوش نمی دهند، به هیچ وجه به شما کمک نمی کنند. اگر بتوانم به آن ستاره 0 می دهم. من هنوز در یک سال و نیم گذشته روزانه بازی می کنم، اما پس از رسیدن به این حد و به حداکثر رساندن چیزها، آنها راه دیگری پیدا می کنند تا شما را به خرج کنند.
نت
لطفا در شهرک ها فضای بیشتری به ما بدهید. تعداد زیادی ساختمان و تزئینات برای قرار دادن.
عزیزان دل این بازی من خیلی وقته دارم بازی میکنم چنتا اکانتم دارم ولی باید پول باشی تا بتونی با بقیه رقابت کنی وگرنه با بقیه میکنی بعد یک دفعه کلی عقب میمونی تازه اگه با زبان انگلیسی مشکلی نداشته باشی.
اگر بتوانم به این بازی 0 ستاره می دهم. من عاشق گرافیک هستم، بازی کردن آن سرگرم کننده است، اما به محض اینکه محل سکونت خود را برای بیش از چند ساعت بدون مراقبت ترک می کنم، دیگر بازیکنان قوی تر به من حمله می کنند و تمام منابع من را می گیرند که روزها طول می کشد تا به دست بیاورم. مشکل اصلی بازی سعی کردم به این بازی فرصتی دوباره بدهم، اما باز هم یک بازیکن بسیار قویتر همه چیز را از بین برد، بنابراین من تمام کردم و برنخواهم گشت و اگر بخواهم به همه اطلاع میدهم که این یک اتلاف زمان است.
باحاله خوبه برای نصب 😉😉
بازی ثابت خوب با کمترین اختلال، بازیهای جانبی زیاد و جنبههای منفی گاه و بیگاه آدمهای تند تند جنگافروز.
خوب نی
زبان فارسی نیست و امکان خرید برای کاربرای فارسی رو نداره و امکان خرید برای کاربران فارسی وجود نداره لطفا دقت کنید
خوب
خیلی خوب است اگرچه آموزش تا حدودی مانند هر بازی دیگری ادامه دارد، اگرچه در کل بسیار خوب است
بازی خوبی است من آن را دوست دارم تنها مشکل این است که وقتی درختان را می برم می گوید وای فای من بد است وقتی وای فای خوبی دارم اما اشکالی ندارد زیرا شاید درست باشد بنابراین شاید بتوانم وای فای خود را بهتر کنم و می خواهم بازی کنم. خوشحال تر
در ابتدا عالی است، اما شما توسط جنگجویان کیف پول بزرگ کشته می شوید، مگر اینکه با یک اتحاد بزرگ وارد شوید. محتوای زیاد، ارزش بازی در سطوح داستان را دارد. ستارههای بیشتری میگرفتند، اما در روز کریسمس جنگی را به راه انداختند تا بازیکنان را بکشند تا سعی کنند از خرید بستههای بازیابی پول بیشتری کسب کنند، که بسیار کم و بیرحمانه بود.
واقعا که برای سازندش حرفی ندارم . نصب نمیشه اگه نصب بشه بالا نمیاره . 👎👎
اگر آن گزینه وجود داشت، این ستاره صفر خواهد بود. بازی ضعیف اجرا می شود. توسعه دهندگان هر رویداد را تغییر می دهند. 80 درصد آن را بدتر می کند.. اشکالات فراوان! وعده های خالی. ما از شما نمی خواهیم برای کریسمس اینجا پول خرج کنید. سپس پوست فروخت. آنها به یک ملیت خاص با پوسته های خاص و کدهای پاداش پاداش می دهند. (آسیایی) من هرگز بازی ای را ندیده بودم که به این اندازه برای یک زیر مجموعه از بازیکنان تعصب داشته باشد. (آسیایی) آنها احمقی دارند که برای پخش زنده رویداد استخدام می کنند. آنها فقط از منطقه زمانی آسیایی استفاده می کنند. رویداد مهم ایالتی آنها در ساعت 2 بامداد ایالات متحده آغاز می شود
خیلی بد و مضخرف به زور بالا میاد👎👎👎😬😡😠🤬
لطفا محتاط باشید! من در حال حاضر با آنها درگیر هستم زیرا خرید کردم اما مورد را دریافت نکردم. شما یک انتخاب دارید: با آنها یک بلیت باز کنید، جایی که اسکرین شات برای آنها ارائه می کنید، با این حال آنها همچنان می گویند، "ببخشید، ما مورد را به شما دادیم" (بله، این اتفاق در آوریل 2021 برای من افتاد). یا از Google Play بازپرداخت دریافت میکنید (که من انجام دادم)، اما اگر از هر جایی خارج از بازی بازپرداخت دریافت کنید، میتوانند خودسرانه دلیلی برای شما ایجاد کنند و شما را جریمه کنند. من اکنون یک موجودی -49.99 دارم، از این رو اختلاف دارم...
2 روز اول و من هنوز بازی را دوست دارم. اگر بتوانم پیشنهادات پرداخت را خاموش کنم، بهتر است. بدون پرداخت عالی است، اما همه پیشنهادات مانند هر بازی آزاردهنده هستند.
بازی آنلاین هست🧐
تورو خدا درست کنید آپدیت جدید رو هم زدم بازم بالا نمیاد بازی😔
State of Survival: The Zombie Apocalypse Стратегии lwb
من عاشق بازی هستم اما مشکل برای من این است که من الان جوکر هستم اما مطمئن نیستم و همچنین گاهی اوقات در قسمت خواندن است که یک فصل جدید وجود دارد اما بسیار جالب است و یکی از بهترین های من است اما من مطمئن نیستم که برخی این نوع بازی را به dls football 2022 ترجیح می دهند، اما بسیار جالب است، تعجب می کنم که هنوز هم چنین بازی هایی وجود دارد اگر چنین باشد، آن را دانلود می کنم و به مردم در مورد بازی می گویم اما چرا وقتی وارد بازی می شوم بازی جوکر آنجا بود و زمانی که من شروع کردم جوکر نیز آنجا بود
من یک بسته نرم افزاری Weekly Supply PRO خریدم و در کیف پول الکترونیکی ام شارژ شد اما سفارشم را دریافت نکردم!! این دومین بار است که این اتفاق برای من می افتد. این بازی پر از BS و کلاهبرداری است!! به روز رسانی: دو روز پیش یک ایمیل برای آنها ارسال کرد اما هیچ کس پاسخ نداد!
بدیش نیس بازیش ولی بزارید بگم برا اونایی ک هنوز دانلود نکردن،این بازی اینترنتیه و اصلا نمی ارزه بگیرش. بخاطر اینکه نگفتین اینترنتی هست و بازیشم مالی نبود دو ستاره کم میکنم
Castle Crush:Epic Battle रणनीति iic
بازیهای وایکینگ دد بهتری هست نسبت به اینم بد نی
هرگز بازی دیگری مانند این بازی نکردم. من پول خرج نمی کنم من در 4 اتحاد مختلف بوده ام، به نظر می رسد که هر تیم سبک متفاوتی بازی می کند.
برای بردن به طرز وحشتناکی پرداخت کنید. رویدادها در اطراف کیف پول شما طراحی می شوند. اگر پرداخت نکنید، هرگز به پاداشهای سطح بالای رویدادها نخواهید رسید.
State of Survival: The Joker Collaboration Stratégiai játékok vjbe
به روز رسانی. این بازی مشکلات زیادی دارد. من حدود 2+ سال این بازی را انجام دادم و حالتم در آستانه مرگ است. اتحاد من خواهان ادغام دولت است اما این اتفاق نیفتاده است. برای انتقال حالت های مختلف (انتخاب محدود)، باید 60 روز لاگین نکنید، احمقانه ترین روشی که تا به حال شنیده ام. شما یا توسط اتحادهای دشمن غرق می شوید یا اهمیتی نمی دهید که برگردید و به سمت بازی های بهتر بروید. اکثر رویدادها یکسان هستند و بازیکنان آزاد به سختی به غارت مهمی دست مییابند تا پیشرفت کنند. هیچی خرج نکن
کسکش