Post by rmounoldonorthter on Feb 9, 2022 17:45:57 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Clumsy Ninja ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Clumsy Ninja IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ вара генератор примогема ▞▞▞
▞▞▞ Clumsy Ninja 2022 version ▞▞▞
Свиђа ми се игра, али неколико ствари бих променио 1 контроле су мало погрешне ако ваш нинга удара у кесу, поглед вам је угашен за тону тако да не можете да контролишете врећу за ударање 2 требало би да имате опцију да се последњи пут пријавите године апликација је имала проблем и наставила је да ме покреће изнова и изнова па сам је избрисао мислећи да је нећу сачувати (ако имате тај проблем, зауставите је) 3 генерално олакшавају добијање драгуља ПЛЗ БТВ ова игра још увек вреди и прикладан је за узраст, имам 11 тако лепо лепо
То је тако глупо, али боже, дајеш ми воду за лутке као сок, не могу чак ни да га увучем. Не могу чак ни да одлажем ову одећу у воду за псе и сваки дан не могу да ме малтретирају, да будем искрена, а такође и игра је била сјајна јер је супер. Покушавао сам да га тренирам, али никад није успело и сваки дан нисам успео, али тако да, и још увек ми се свиђа, али то је само неспретан део и такође није локална игра. Добио си мало нинџе и то је све и они могу да постану паметни као ајкуле па можеш да ставиш то а
Свеукупно солидна игра. Одличан начин да убијете време или залудите. Све се одвија прилично добро. Заправо се осећам као да могу да дођем до високог нивоа без сталног млевења. Мој једини проблем је са ниња кулама. Покушавам и покушавам да натерам свог нинџу да остане тамо довољно дуго да му кажем да скочи, али он или одмах пада, или само одлази у насумичном правцу. Не знам да ли је само са "дугим светлом", али треба га поправити. Осим тога, апликација врхунског нивоа. Дајем му 9,5/10 Живели
контроле су збркане и потребна им је калибрација: морам да кликнем много ниже да бих стварно погодио оно што желим, што мало отежава игру. ако бисте могли да додате неку врсту алата за калибрацију, или да га учините компатибилним са мојим телефоном, био бих веома захвалан
Свиђа ми се механика, али сваки пут када затворим апликацију и касније је поново отворим, изгубим сав свој напредак. Такође, дугмад не раде како треба. Заиста разочаравајуће. Решите проблем са чувањем
Уопште не могу да је играм неради
Нисам сачувао своје податке двапут. Сваки пут када поново отворим игру, она почиње изнова. Што је неугодно јер заиста уживам у игрици
Супер пример од игрица
Clumsy Ninja Adventure zgq
Стигао до нивоа 18 и игра је пала. Након поновног отварања игре покушао сам да купим драгуље и писало је да су „Куповине у апликацији онемогућене“ Покушао сам да је поново омогућим, али се срушила. После неколико покушаја игра је изненада престала да ради, екран је постао црн и мој телефон се смрзнуо. Деинсталирао сам игру и покушао да је поново инсталирам, али након инсталације нећу ми дати опцију да је отворим, пречица на почетном екрану за игру не постоји, а у Гоогле Плаи продавници само пише „Деинсталирај“, али опција „отвори“ не постоји . тражио сам подршку и рекли су да је игра "без сервера" и да ми не могу помоћи ако изгубим напредак.
Devil Ninja 2 - Najnovija Verzija Za Android - Preuzmi Apk
Rebaixados Elite Brasil Simulazione ccg
Невероватна игра, без реклама. Касни, али то је мој проблем што имам телефон за смеће. Једноставан за играње, веома добар за истраживање и авантуре. Потпуно бих препоручио игру свима! То је невероватно!!
Добра игра, али неће сачувати мој напредак када се поново пријавим
Скидало ми се 3 и по сата, а ВиФи је пун. Поправка одмах!
ноице
Једино што кад кликнете на постер, изађете ми из игре, тражим ми ажутирам Гоогле Плаи.
Јесу ли могли горе
То је добра игра, али постоји проблем са зимском трамполином. Понекад само изненада оде у небо и када ставим храстов тотем на страну зимског трамполина, он поново оде у небо. Тако сам се смејао томе када се то деси
Игрица је супер
CLUMSY NINJA v1.32.2 MOD Apk Download. 1.33.2. avantura. Upoznajte nespretnog Ninju, najsrećniju nindžu ikad koji krase dodirni ekran!
Игра је забавна, али напредак се брише сваки пут када затворим игру и прилично је иритантно када сте толико напредовали само да бисте га изгубили
Играо сам ову игру годинама, ова игра је била невероватна прва игра са еуфоријом и сада уопште не ради. Резолуција је покварена, имам Мото Г7 који је изашао раније ове године. Игра добија извештаје о губитку свог напретка, уклонили сте податке у облаку и сада само локалне. Било је и извештаја да људи нису ни ушли у игру због екрана услова услуге/политике приватности који не можете да пређете, јер када притиснете дугме за наставак, поново се отвара за
Ја обожавам ову игру зато што кад сам био мали и изнервирана ова игра ме је орасположила. Наставите да радите тако.
Јако ти је добра игрица
Моја ћерка је играла ову игру и дошла је до нивоа 13, али када је поново отворила игру почела је да се повлачи на нивоу 1. ПОПРАВИ ОВО
Пребацио сам последњи сејв са таблета на телефон кад сам се пријавио на гоогле плаи. Тако да ако вам не ради кад узмете нови фон логините се и наставите тамо где сте стали😋😋😋
Ово је епска игра. Заиста ми се допала чињеница да нема заостајања и да можете да вучете х около, на пример да га натерате да лети Моја омиљена игра је на броју 1, волим је 😍🤩
Ова игра је најгора игра коју сам икада играо, јер када сам на нивоу 87, онда ми се телефон искључио, а онда када га отворим и играм игру, она почиње од прве па молим вас немојте инсталирати ову апликацију, то је само губљење времена и складиште
Играо сам и дошао до нивоа 6 затворио сам игру да изађем и када сам покренуо игру поново ме покренуо на самом почетку игре на нивоу 1
Волим ову игру, она чини моје детињство, али се поново покренула на мени и био сам скоро 50. ниво! Одувек сам желео да добијем Киру, али ме је то поново покренуло, па сам престао да бесан, може ли неко да ми помогне зашто се то десило?
Clumsy Ninja mod apk (Neograničeni novčići / dragulji) v1.32.2 - VIP ...
волим ову игру! Све у вези с тим је невероватно. Имао сам ову игру неко време и до сада је невероватна и знате шта је апсолутно најбоље у вези са овим? Није потребна веза! То значи да када сам у ординацији и чекам преглед и тамо нема везе, или када сам на путу са породицом у Нев Иоур или нешто слично, могу да извадим телефон док сам у аутобусу да играм ову феноменалну игру! велики посао програмери! И
За стару верзију
Ова игра треба да буде премијум игра, ставите цену на њу тако да можете понудити опцију чувања коју сам спреман да платим за ову игру и сигуран сам да има око милион људи који би се сложили са мном јер ова игра је најбоље икада извини да му дам 2 звездице јер не могу да сачувам свој напредак 😭
Добра игра, али мој глупи нинџа не жели да скочи са дугог снопа и или падне или се откачи и то се неће рачунати као поени за дуга светла, а ова игра је управо направила оно што је требало да буде добар дан уз леп пикник у супер фрустрирајући дан, мислим да ми се руке толико тресу од огласа да не могу чак ни да куцам без аутоматског исправљања.
Из неког разлога игра неће сачувати количину напретка који сам направио (ја сам на Самсунг-у/Андроид-у) надам се да ћу добити решење
Clumsy Ninja Avventura owfs
Игрица је јако добра и пропоручујем је свима
Clumsy Ninja הרפתקאות jsg
Mislim, Last Ninja je isto remek-delo, i mislio sam da je cela igra ... Mix beat em up,hack n slash i avanturisticke fore bile su odlicna
Игра је генерално забавна, али мој напредак је био избрисан сваки пут када бих се пријавио у игру.. Можете ли да поправите ову грешку? Радо бих то ценио! Игра је заиста лепа!!! 👀✨❤
ова игра је одлична
Морате да дате дозволе за складиштење за све њих онда ће вам то омогућити да изаберете свој Гоогле рачун и играте на интернету, а не ван мреже, неће чувати ваш напредак ван мреже