Post by rmounoldonorthter on Feb 9, 2022 18:01:21 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ DIY Fashion Star - Design Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ DIY Fashion Star - Design Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ qızıl hack artırmaq ▞▞▞
▞▞▞ DIY Fashion Star - Design Game 2022 version ▞▞▞
gözəl oyundu amma oyuna 2 ulduz verməyimin səbəbi odur ki, bir az oynayanda ekran boşalır!
çox maraqlı oyundur. Mən onu oynamaqdan həzz aldım, amma eyni zamanda paltar və saç salonu bölməsi kilidlidir. Ümid edirəm ki, üzərində işləyirsiniz.
12 yaşım olduğu üçün öz kredit kartım yoxdur və valideynlərim oyunlarda mənə heç nə almağa icazə vermirlər. Bir çox insanın eyni problemi var, ona görə də bir təklif, onu real puldan istifadə etmək əvəzinə belə etsəniz, mükafat almadığınız müddətdə kilidlənmiş şeyləri əldə etmək üçün müəyyən miqdarda ümumi bəyənmələr əldə etməlisiniz? Əminəm ki, bir çox insan oyunu oynamaq və oynamağa davam etmək istəyir. Və reklamlar haqqında, bəlkə onları aşmayın və yalnız müəyyən şeylər üçün edin?
Yaxşı, bu, şübhəsiz ki, əyləncəli bir oyundur və mən onu oynamaqdan həzz alıram, amma problem demək olar ki, heç bir şeyin pulsuz olmadığı və oyuna pul xərcləmədiyim üçün pisdir və paltarlarımızın bir hissəsini itirməyimiz ədalətli deyil. tək geyim peice biz və video onun axmaq! Əgər siz 5 ulduz almaq istəyirsinizsə, daha pulsuz edin və LÜTFƏN OLUN ki, biz hazırladığımız bütün geyimlərə sahib olaq və o, dəyişdirilməsin!
Bu oyun çox pisdir. Oyunu bağlamağa davam edir, amma niyə bilmirəm. Bütün digər oyunlarım yaxşı işləyir, lakin bu oyun özünü bağlamağa davam edir. Üçüncü dizaynı belə edə bilmirəm.
çoxlu reklamlar!və onlar hər 5 dəqiqədən bir oynayır!!!Mən bunu bəyənirəm və hamısı problem olan reklamlar deyil...bilmirəm bu mənim telefonumdur yoxsa telefonun TİPİ,amma həmişə səhv edir !Oynadığım vaxtda məni başqa proqrama aparacaq!amma bəzi insanlar üçün bunun digər insanlar üçün belə olmadığını düşünürəm....
Bu oyun dəhşətlidir, mən onu yeni quraşdırdım və mən paltar tikib şalvar geyinməli oldum. Amma mən PUL ÖDƏMƏLİ idim və bunun çoxunu edə bilmədim. Pul bahasına başa gələn bir çox şeylərə. Çox darıxdırıcıdır
Bu, çox əyləncəli oyuna bənzəyir, lakin mən sizin ödənişli əşyaları götürmənizi istərdim, bəlkə siz bizə yalnız reklamların silinməsi üçün pul ödəyə bilərsiniz.
Pisdi
İlk dəfə başladığınız zaman sizi etmək istəmədiyiniz işləri görməyə məcbur edir, oyunda başqa planlarım da var idi, amma nə vaxt yeni bir şey etmək istəsəm, bir reklam çıxır, bu məni çox dəli edir , nə qədər çox olarsa, bir o qədər də stasionar oluram, heç vaxt bu dəhşətli oyunu yükləməyin, inanın mənə, zarafat etmirəm
Hər şey üçün pul ödəməyi sevirsinizsə, yaxşıdır. Kiçik dərslik üçün bu yaxşıdır, lakin bundan sonra bütün kiçik tapşırıqlar pula başa gəlir, çünki bir şey məhdudiyyətsizdir. Paltar məhdudiyyətsizdir və bir dəstə pul əlavə olunur. Çoxlu reklam. Bu oyun mənim fikrimcə pisdir.
Mən bu oyunu sevirəm, amma həmişə reklamların olmasından və saç salonu kimi əşyalar almaq məcburiyyətində olmağınıza nifrət edirəm, mən onu bu gün aldım və getdim, bu çox gözəldir, sonra oyuna girməyə başladım və bunun sadəcə bir tələ olduğunu başa düşdüm. Sizin pulunuz üçün əvvəlcə ağlıma gəlmədi, amma sonra başa düşdüm ki, bu, olduqca məhduddur. Bütün reklamlara görə saç salonundan istifadə etmək istəyəndə məni çox sıxdı və bilirəm ki, pulsuz reklam almaq sizə hələ də reklam verir, lakin onlardan daha azdır.
Çoxlu reklamlar var. Bu barədə necə yaradıcı ola biləcəyinizi sevirəm, lakin reklamlar hər yerdədir. Siz həmçinin harada kəsmək istədiyinizi seçə bilməzsiniz və çoxlu kilidlənmiş elementlər var.
Şərhləri oxuyarkən bir az narahat olduğumu deməliyəm, amma o qədər də pis deyildi, başa düşürəm ki, bir çox reklamlar var, amma çox yaxşıdır, sadəcə olaraq geri düyməni sıxmaq kifayətdir. ad.Amma bundan başqa bu, olduqca layiqli oyundur!
İndi yükləyirəm inşallah qəşəng olar
Mən oyunu sevirəm, amma oyunda əsəblərimi pozan şeyləri almaq üçün real pul xərcləməli olduğunuz zaman arzu edirəm ki, hər şey və bütün oyunlarınız pulsuz olsun və heç olmasa real pula ehtiyacımız olmasın və mən çox üzr istəyirəm, amma bu oyuna yalnız bir ulduz verdim
DIY Fashion Star - Design Game Role Playing dty
Seperr
DIY Fashion Star - Design Game RPG myjl
Superdi
Məndə açıldı necə açılmır
Ninja Tobu Екшн lmt
Bu çox maraqlı oyundur
bu mütləq əyləncəli idi. lakin heç bir qız kimi oyunu sevməyəcək. Mən vicdanla düşünürəm ki, bu, birinci yeri ikinci yerə çatdırmaqdan ibarətdir. Məncə, bu, daha əyləncəli olmalı və uşaqlara moda üslubunu makiyaj etməyi öyrətməlidir. Mən çox görmədim, amma bu mənim fikrimdir.
Bu proqram çox gözəldir və iş ondadır ki, mən 3-ə qiymət verdim, çünki köynəklərin əksəriyyəti reklam və şalvardan ibarətdir və hər ikisi də pul və ya reklamlarla olur. bu və onların arzusu, lakin mən proqramı əyləncəli saxlayacağam, təşəkkür edirəm.
Bəzən saç salonu kimi şeylər üçün pul ödəməli olursunuz, amma hər şeydən əvvəl moda üçün bir oyun istəyirsinizsə, bu yaxşı seçimdir
Bu oyunu bəyənirəm, lakin onun proqram alışlarında olmasına nifrət edirəm. və onları açmaq üçün heç bir yol yoxdur. və paltarların heç biri həqiqətən birləşmir
Əla oyundur. Hər kəsə edirəm.
Genio del DIY de la moda Juegos de rol civ
Harika
DIY Fashion Star - Design Game RPG myjl
Bu əla oyundur! Kaş ki, siz də öz əlinizlə ayaqqabılar gedə biləsiniz və saç və paltar üçün pul ödəməli olmayasınız
çox yaradıcı. amma bir az darıxdırıcı olur, mən bu illər əvvəl oynamışam və necə oynayacağımı bilmirdim, ona görə qarışmışam və onlar hələ də buradadır və bu hesabla başqa cihaz var, bəli, o da orada😶, niyə yenidən oynadım? yeniləndiyini bildim, amma yenə də bir qədər darıxdırıcı və sonuncu dəfə dedi ki, düzələ bilərsən, amma yalan danışa bilməzsən, mən sənə yalan deyirəm!
gözell 💎
Genio del DIY de la moda Juegos de rol civ
Oyunun mahiyyətini bəyənirəm, amma həqiqətən bəyənmədiyim odur ki, oyunun qıfılları var ki, onları satın almasanız oynaya bilməzsiniz (deyəndə ki, REAL PUL nəzərdə tuturam) bacım hər halda 5 ulduz qoyardı. Ümid edirəm ki, yaradıcılar kilidləri götürəcəklər
indiyə qədər iki gündür oynayıram... və mən onu sevirəm. Mən sizin öz kanalınızı bəyənməyinizi və müsabiqələrdə qalib olmağınızı sevirəm (mən 5 qazandım). Bunda tək şey odur ki, mən saç düzəldə bilmirəm və paltar tikə bilmirəm. amma ondan başqa mən onu sevirəm.
qızım əşyaların kilidini açmaq üçün qazanmaq əvəzinə faktiki pulla əldə etmək üçün əşyalar almağa ehtiyac duyana qədər yaxşı bir oyun idi. düzəldin. sabitlənənə qədər silmək. sonra müəyyən edildikdə daha yaxşı nəzərdən keçirin.
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
əziz DIY moda ulduzları, daha çox səhvlər ola bilər, çünki mən oyuna girə bilmədim. onu yükləyərkən birdən məni oyundan sildi və mən heç vaxt oyunu oynaya bilmədim. Ümid edirəm ki, bunu düzəldə bilərsiniz, DIY fanatı
Yaxşı bir oyun kimi tezliklə darıxdırıcı oldu paltarlar yox bir parça yaxşılar kilidləndi sadəcə onları konkret olaraq kəsdim və şəkillər əlavə etdim Bütün paltarları geyindikdən sonra çox darıxdım sifarişlər də əsasən kilidli olanlardan idi
Mən bunu bəyənirəm, lakin sizdən ödəniş etmədikcə kilidini aça bilməyəcəyiniz şeylərlə bu hackləri etməyinizi xahiş edirlər. Bilirəm ki, ondan pul qazanmaq istəyirlər, amma hə.
çox reklam! Tapşırığı yerinə yetirmək üçün klikləyirəm və bir reklam açılır! Bu heyrətamiz oyundur, lakin reklamlar onu məhv edir!
Cox sevdim əyləncəli oyundu
Genio del DIY de la moda Juegos de rol fehw
Mən bu oyunu çox bəyənirəm, belə oyunlar düzəldin
Xöşum gəldi
Beyenmedim maraqsiz oyundu
Bu proqramın pis olmasının səbəbi odur ki, mən köynəyi kəsməyə çalışırdım, onu kəsməyimə icazə vermədi və çox şey kilidləndi, amma başqa bir gün onlar açıqdır və siz bir videoya baxa bilərsiniz və bir videoya baxmalısınız istifadə etdiyiniz hər dəfə qeyri-məhdud müddətə kilidi açılmır, bu oyun pisdir, tərtibatçılara bunun üzərində işləməyi tövsiyə etmirik, çünki onlar oyun yaratmaqda çətinlik çəkirlər.