Post by rmounoldonorthter on Feb 9, 2022 18:07:40 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Rising Super Chef - Cook Fast ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Rising Super Chef - Cook Fast IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sonsuz düymələri kodlayır ▞▞▞
▞▞▞ Rising Super Chef - Cook Fast 2022 version ▞▞▞
Cəmi 2 satar verdim, çünki oyundan razı deyiləm və artacaq ümid edirəm ki, reklamlara sikkə əlavə edərsiniz və qiymətli daşlar eyni deyil, mətbəx qablarını təkmilləşdirə bilmərəm çox azdır çox az itirə bilərəm.
Bu müştərilərə xidmət etmək çox işdir. Kişi müştəri xüsusilə nə istədiyi ilə bağlı qərarsızdır və mən çox vaxt həmin müştəriyə görə sifarişi tamamlamamışam. Gülməli olsa da☺! Şirin oyun!
Mouse Simulator : rat rodent animal life Simulation lhmf
Toxunma nöqtələri düzgün qurulmayıb, ona görə də siz harasa toxunduqda o, əslində yaxınlıqda başqa bir şey seçir və bir neçə səviyyədən sonra irəliləyiş üçün çox pul ödəməli olursunuz. Bir neçə saniyə sonra gələn və gedən müştərilərim hələ də xoşbəxt idi ki, oyunu uduzdum
Düşməyə davam edir, oyunu davam etdirmək üçün sikkələr alırsınız və oyun sizi aldadır. Mən illərdir oynayıram, amma indi əvvəlki kimi əyləncəli deyil, onlar səviyyələri daha da çətinləşdirir, lakin siz eyni səviyyədə sikkələr almağa davam etməlisiniz, çünki oyun sizə çətinliyi keçmək üçün lazım olan müştəriləri gətirmir. Söz yox ki, oyun çökməyə davam edir. Mən artıq oldum.
Oyun əyləncəli və çətin olur. Mən ona 4 ulduz verirəm, çünki 950-ci səviyyəyə çatdıqdan sonra oyun sizdən pul almaq üçün nəzərdə tutulub. Səviyyələr pul xərcləmədən keçə bilməmək üçün hazırlanmışdır. Güman edirəm ki, daha çox pul almanızı istədikləri üçün (bunu etməyəcəyəm; oyunu bitdikdən sonra oyunu siləcəyəm)
Oyunun 2-ci maddəsi yox idi. Onların eyni peçenye kəsicisi var (demək olar ki, eyni) tonlarla yemək bişirmə oyunu 2 saniyədən bir artıqlıq okeanı kimi görünür... Onlar hər 2 saniyədə bir reklam seçimi verirlər (hiss edirəm ki, mən AD whiplash AD AD AD AD alıram, ödəyin. siz bizim pis oyunumuzu oynayarkən heç bir reklam yoxdur. Üstəlik, qrafika dəhşətli idi (oyununuzda göstərilənlərə nəzarət yoxdur? Bu bir az narahatedicidir) oyun hələ də reklamsız və ya reklamsızdır.
Oyunu sevirəm, 5 ulduzlu bir bit verərdi, mən cihazları təkmilləşdirmək üçün müştərilərə yemək satarkən qazandığınız puldan çox yaşıl dollara başa gəldiyini bəyənmirəm. Etməyə çalışdığınız tək şey insanları real pullarını xərcləməyə məcbur etməkdir. Həm də bilet qazanmaq üçün fb dostlarının olması lazımdır. Mənim yalnız 1 GB oynayan dostum var.
Mən bütün mətbəx texnikasını aldım və təkmilləşdirdim, amma bu çox fərq etmir! Növbəti səviyyə üçün qalib gəlməzdən əvvəl eyni səviyyədə bir neçə dəfə oynamaq lazımdır, çox məyus oldum! Artıq təkmilləşdirmək üçün pul ödəməyəcək.
124-cü səviyyəyə qədər təkmil. Mən proqram alışları üçün kredit kartımı istifadə edənə qədər bu oyunun fantastik olduğunu düşünürdüm. Mən alış-veriş etmədiyim zaman oyun kredit kartımı doldurmağa çalışırdı. Məni 124-cü səviyyəyə çatmağa kömək edən mətbəx avadanlığı aldıqdan sonra 42-ci səviyyəyə qaytardım.........oynadı, lakin heç bir Kredit Kartı məlumatını vermə. Həddindən artıq hiylə və fırıldaqçılıq👎👎💯👎👎
Monreal üçün növbəti yeniləmə nə vaxt olacaq? Səbirsizliklə gözləyirik... Yeni səviyyələri səbirsizliklə gözləyirik. Çox asılılıq oyun.
Həqiqətən bu oyundan həzz alın, lakin nəsə səhv getdi. 65 dollar və 235000 qızıl sikkə əskik olduğumu görmək üçün daxil oldum. Ümid edirəm ki, bunlar geri qaytarılacaq.
Bu oyun və yemək gündəliyindən başqa bir rip eyni tərtibatçılara malikdir. Sürəti ləngidirlər ki, keçə bilməyəcəklər. Mən bu oyunlara çoxlu pul xərcləmişəm, lakin bütün pulunuzu xərcləmək üçün proses eynidir. İrəliləmək üçün lazım olan sikkələr və qiymətli daşlar gülüncdür.... Mənə pul üçün fırıldaqçılıq etməyən yeni oyun tərtibatçıları lazımdır.
Bəzən bir az çətin olsa da, onu oynamaqdan həzz alın.
Yarımdan bir həftə keçdi və mən oyunu oynaya bilmirəm, o, sadəcə olaraq donur və ya sadəcə sönür. Mən bu barədə məlumat verdim və e-poçt göndərdim və hələ də cavab eşitmədim. Mən oyunu söndürmək istəyirəm və bunu etmək üzrəyəm. Mən oyundakı bütün irəliləyişlərimi və bu baş verməmişdən əvvəl ona sərf etdiyim pulu itirəcəyəm.
Bu oyun yaxşı yaddaş oyunudur, çünki bütün müxtəlif reseptləri yadda saxlamalısan, o, oyunu tamamlamaq üçün yalnız 3 işarə ilə sizə daha çox vaxt verir. Sizi oynamağa nə təşviq edir. Oynamaq üçün ən yaxşı yemək bişirmə oyunu
Əyləncəli bir oyundur, lakin bir az streslidir, iştirak etmək üçün çoxlu sifarişlər olduqda və üzv olmaq üçün pul istifadə etməyiniz xoş deyil.
Bəzi yemək reseptləri üçün aydın təlimat yoxdur.
Rising Super Chef - Cook Fast Arkada uvby
indiyə qədər sevirəm. Müştərilərin ödəniş etmədən gəlməyə davam edib-etmədiyini görəcəyik. reytinqimi geri alıram. bütün digər oyunlar kimi, siz oynamağa vaxt itirirsiniz və müəyyən səviyyəyə çatırsınız və irəli getmək üçün kifayət qədər müştəri yoxdur. onu sildiniz.
Yaxşı idi, amma daha yaxşı gördüm ki, bəzi nasazlıqlar yaşadım və bir çox nasazlıqlardan biri yanmış yeməyi zibilliyə atmaq istəyərkən oldu. Zəhmət olmasa düzəldin
Bu oyunda bəyənmədiyim yeganə şey odur ki, nəyisə almaq və ya bəzi dostları dəvət etmək üçün üzv olmalısan, lakin bu oyun istəsə də, dostları dəvət etmək üçün Facebook-u endirməyə icazə ver. Bu mənim yeganə narahatlığım
Cavab verin: abunə haqqını ödəmədiyim zaman görünən bütün növ reklamlar. Orijinal rəy: Mən demək olar ki, sizə 5 ulduz verdim, amma sonra başa düşdüm ki, Aşpaz Klubunun üzvü olsam da, oyun hələ də reklamlardan narahatdır. Xüsusi əşyalar əldə etməkdən başqa pul ödəməyin nə mənası var? Siz qeydiyyatdan keçdikdən və aylıq ödəniş etdikdən sonra digər oyunlar reklamları silir. Çox pis, bcs bu oyunu çox sevirəm. Amma abunəliyimi yeniləyəcəyimi düşünmürəm. Pul israfı.
Mən bu oyunu çox sevirəm. Yeganə problem odur ki, yeni səviyyələr yaratmaq çox uzun çəkir. Bu, demək olar ki, bir il əvvəl idi və siz hələ də məni yeniləmələri gözləməyə məcbur edirsiniz. Bu oyunun buna dəyər olduğunu düşündüm, amma belə deyil. Mən bu oyunu silib başqa 1 oyun tapacağam.
Son yeniləmədən bəri mağazanın ayaqqabı hissəsini aça bilmirəm. Oyun sadəcə çökür. Mən də Facebook-a daxil ola bilmirəm, ona görə də bəzi elementlər üçün bilet almağa kimisə dəvət etmək şansım yoxdur 🤷♀️ İndi bu, sadəcə olaraq, daha çaşqındır və oynamaq o qədər də əyləncəli deyil. Oh VƏ ard-arda çoxlu səviyyələri tamamladığımız üçün əldə etdiyimiz qeydlərin miqdarını azaltdınız!
Vaxt keçirmək üçün oynamaq üçün əla oyun.
Mən bu oyunu sevirdim. amma indi məcburi dayandırmaqdan tutmuş aylıq ödənişli üzvlük haqqımı itirməyə qədər davamlı problemlər yaşayıram.müştəri xidməti çox tez cavab verir, lakin mənə Yvonnedən başqa kömək etmək üçün başqasına ehtiyacım var. Allah sevgisi üçün niyə anlamaq bu qədər çətindir məndə fb yoxdur, bu və ya hər hansı bir oyunu oynamaq üçün fb hesabı almayacağam. fb-yə sahib olmağı tələb etmək/məcbur etmək əvəzinə məlumatınızın ehtiyat nüsxəsini çıxarmaq üçün başqa bir seçim (e-poçt, bəlkə?) olmalıdır.
Mən bu oyunu sevirəm, çox asılılıq yaradır və bəzən çətin ola bilər.
Oynamaq üçün çox uzun, bəzən darıxdırıcı olur, sadəcə başqa bir şey oynamaq istəyir
Əsəbiləşdirici! Təkmilləşdirmələr almaq üçün dollar üçün real pul ödəmədən müəyyən bir nöqtədən sonra xəritədə irəliləmək üçün heç bir yol yoxdur. Bitməz və siz oyunun dəyərindən daha çox pul xərcləmiş olursunuz. Acgöz acgöz!
Salam.. Mən demək olar ki, bir ildir ki, oynayıram və Map 43-dən (alman xəritəsi) keçdim və səviyyə 50-də dayanır və davam etmir.. NİYƏ? Lütfən, düzəldin və ya yeniləyin və ya hər hansı... ohh və btw mən artıq oyun proqramlarını yeniləmişəm..
Sürətli templi. Əyləncəlidir. İndi şikayət edə bilmirəm. Amma, kim bilir.
Təkmilləşdirmə daha yüksək səviyyədə olduğu üçün çoxlu yeməklər hazırlaya biləcəyimiz bir şey əlavə edin, lakin buna HƏMİT lazımdır. sizin yalnız bir bədəniniz var, lakin eyni anda təxminən 4 yemək hazırlamaq istəyirdiniz, bir və yeganə maşın və 2-3-cü ulduz əldə edilməyəcək, çünki ya vaxtınızı doldurmusunuz, ya da hər kəs yeməyini bir və yeganə yeməyinizdə bitirməmiş tərk edir. maşın
Əlavə sikkələr almaq əvəzinə əlavə pul qazanmaq üçün əlavəyə baxmaq üçün seçdiyim zaman problemlər yaranır. Əlavə məni proqramı quraşdırmağa məcbur edir. Məni ümumiyyətlə maraqlandırmasa belə!!!! Beləliklə, proqramı quraşdırarkən çıxmağımın yeganə yolu oyundan tamamilə çıxmaqdır. Bu sizin tərəfinizdən aldatmadır. Bununla qarşılaşmağa davam etsəm, onu həmişəlik silib başqa bir oyunu yükləyəcəm, çünki seçim etmək üçün çoxlu oyun var. Mən bunu seçmişəm. Bu tezliklə dəyişə bilər!
oyunu sevirəm, amma məncə, əsas inqrediyentlər çox bahadır, eləcə də təkmilləşdirmələrin qiyməti, oyunu bacardıqca tez-tez oynamaq istəyirəm, amma vəsaitimi tükəndirməyəcəm, hələlik oynamağa davam edəcəyəm, amma bu mənə çox baha başa gəlirsə, mən sadəcə bu oyunu siləcəyəm
Əyləncəli oyun.. Sürətli oyun oynayıb məni sevindirəndə oynaya bilərəm..
Mən bu oyunu bir müddətdir oynayıram və həmişə həzz alıram. Lakin son yeniləmədən sonra səviyyələri tamamlamaq bir qədər çətinləşdiyindən və aldığım yuxarı qiymətlərim getdiyindən və onları yenidən satın aldığım üçün qazandığım pul da azaldı. Demək olar ki, oyuna yenidən başlanğıcdan başlamaq kimi. Buna görə də əvvəllər olduğu kimi oyundan həzz almıram. Adminə e-poçt göndərdiyim üçün oyunum bərpa olundu və mən yenidən bağlı oldum... fərqli xəritələri sevirəm, heç vaxt darıxmaq şansı yoxdur.... təşəkkür edirəm
Rising Super Chef - Cook Fast આર્કેડ onck
Oyunu açmaq mümkün deyil, silinib və yenidən endirilənlər hələ də açılmayacaq
Gözəl və çox maraqlı səviyyələr 🔥✨💝çox dəli . Və müxtəlif növ yeməklər. Çox əyləncəlidir və mən bu oyunu sevirəm 😇💗
Əla oyun!! Mən çoxlu yemək oyunları oynamışam və bu, indiyə qədər mənim sevimli oyunumdur!
Əyləncəli və əslində pulsuz. Qrafik xətaların bəziləri bəzən yazım və qrammatika zəif ola bilər. Bununla belə, mən bu oyunu aylardır oynayıram və irəliləyiş üçün hələ də pul ödəməmişəm. Pulsuz əyləncəli saatlar verir və vaxt öldürmək üçün ən çox sevdiyim oyunlardan biridir. Hətta reklamlar həddindən artıq deyil.