Post by bacdegotlingwist on Mar 5, 2022 12:16:47 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Crazy Restaurant 2021 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Crazy Restaurant 2021 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ توکن های افزایش کد تقلب ▞▞▞
▞▞▞ Crazy Restaurant 2021 2022 version ▞▞▞
سرگرم کننده است برای بازی
رستوران دوم باز نیست 😡😡😡😡
عاشق این بازی
تا اینجا من کنترل خوب بازی را دوست دارم و بعداً انکار خواهم کرد
این بازی پویا خنده دار است
بازی سرگرم کننده تا زمانی که وقتی نزدیک شدیم از مزیت استفاده نکنید و وقتی حق با ماست به گرفتن جواهرات ادامه دهید و شما نه بگویید و در مواقعی که لازم نیست جواهرات بیشتری بردارید و تقلب کنید پس من تمام می کنم، خواهید دید چه زمانی من بازی را متوقف می کنم
من این را بازی کرده ام، آنها فقط به من جواهرات الماس می دهند، سکه های کمتری برای ارتقاء تجهیزاتم به سکه نیاز دارم لطفا روی آن کار کنید
به محض اینکه شروع به بازی کردم، باید قبل از حرکت به جلو پول می دادم. این بازی بد است، و من آن را از گوشی خود در میآورم. ناامیدی بزرگ 😡
گرافیکش تخم وتیکه
لطفا برای سطح بعدی به روز رسانی کنید
خیلی بد
این بازی خیلی سرگرم کننده است
این بازی در ابتدا سرگرم کننده بود سپس رستوران دوم به داده هایی نیاز داشت که من از آنها استفاده کردم و باز نمی شود.. بیش از یک بار آن را امتحان کرده ام هنوز باز نمی شود.. این خیلی آزاردهنده است.. من باید آن را حذف کنم 😠
خیلی بازی جالبی است
تا آخرین آپدیت از گیم پلی لذت می بردم. تلفن را خاموش می کند وسط پخش باتری زیادی مصرف می کند، لطفاً این را درست کنید تا بتوانم بازی را دوباره نصب کنم. لطفاً یک ایمیل از طرف تولیدکنندگان بازی میخواهم
اوکی بازی
من واقعا از بازی لذت بردم، بازی بسیار خوبی برای استفاده از اوقات فراغت شماست
Mr Bean - Special Delivery कैज़ुअल गेम ljbi
Crazy Restaurant 2021 Аркаде hei
زمان کافی نیست و مشتریان زیادی در یک زمان
من عاشق انجام این بازی لبخند بسیار چالش برانگیز هستم
هنوز در اولین رستورانم هستم، اما تا کنون تحت تاثیر قرار گرفته ام. چیزی نسوختید، همه سطوح را بردید، و جواهرات و سکههای رایگان زیادی با تماشای یک آگهی در دسترس هستند. تا زمانی که سرعت آسان ادامه داشته باشد، امتیاز خود را افزایش خواهم داد - من تعداد زیادی از این بازیها را بازی کردهام، سختی آنها به شدت افزایش مییابد، این سرگرمی را از بین میبرد و آن را به یک افزایش دهنده درآمد رنگارنگ تبدیل میکند که برای یک برنامهنویس بازی برای سود بردن از آن ضروری نیست. کار آنها. بنابراین امیدوارم این لذت بخش و جالب باقی بماند!
من به تیم surport ایمیل زدم و پاسخی دریافت نکردم، لطفاً کسی می تواند با این موضوع برخورد کند!
ادامش باز نمیشه مزخرفه
زمانی که چند ساعت بازی را انجام نمی دهم، به سطح اول برمی گردم
Crazy Restaurant 2021 Arkade sjn
خوب است
چرا نصب نمیشه
Crazy Restaurant 2021 アーケード cyuh
بسیار جالب !! باید سریع باشه!! بازی خیلی خوبیه!!
دوباره به سطح 1 برگردید
من بازی را دوست دارم!
باحاله
من سطوح را در جزیره خوشمزه تکمیل کردم اکنون یک هفته است که تلاش می کنم سطح 1 را در جزیره فرانسوی باز کنم، یخ می زند و من را به جزیره خوشمزه باز می گرداند. گیج شده اید که به نظر می رسد مشکل چیست؟
Crazy Restaurant 2021 Arcade qjrt
من آن برد خوب را می گویم سلام