(Android/iOS) Learn Polish language \u0026 words piiramatu vastupidavuse häkkimine
Mar 5, 2022 12:19:58 GMT
Post by bacdegotlingwist on Mar 5, 2022 12:19:58 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Learn Polish language \u0026 words ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Learn Polish language \u0026 words IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ piiramatu vastupidavuse häkkimine ▞▞▞
▞▞▞ Learn Polish language \u0026 words 2022 version ▞▞▞
tundub üsna intuitiivne ja lihtne kasutada.
Dragon shooter - Dragon war - Arcade shooting game Аркаде dqj
See on lõbus, kuid mõned sõnad peavad liikuma aeglasemalt, et saaksin hääldamist õppida
hea viis õppida
suurepärane viis poola keele õppimiseks. lõbus huvitav rakendus.
Väikesed hammustavad tükid, mis hõlbustavad keskendumist
Apprendre la langue polonaise Enseignement nekf
Hea rakendus algajale poola keelele
Ma pole kunagi Poola koolis käinud, kuid see rakendus aitab mind tõesti poolakeelsete sõnadega ja kuulen isegi selliseid, mida ma pole kunagi varem tundnud. Mulle meeldib see õppeprotsess väga ja hindan seda 5 tärniga, see on kiire ja lihtne!
Väga lihtne ja kasulik uue sõnavara hankimine
päris lahe, mina ja mu 5-aastane kasutame seda! see on päris lihtne!
Hakkasin just rakendust kasutama ja siiani on see olnud väga kaasahaarav.
Väga abivalmis
See on suurepärane, kuidas keelt saab paremaks muuta vaid 15 minutiga päevas!
Väga kasulik ja lihtsalt kasutatav rakendus
Näib, et Review Dojo's on probleem juhuslike numbritega. Kuigi ülevaatamiseks on palju sõnu, näitab rakendus iga päev samu sõnu
see on suurepärane rakendus sõnade õppimiseks
Lihtne ja uskumatult sõltuvust tekitav!
suurepärane kasutajaliides!suurepärane rakendus!
See rakendus on suurepärane, see ütleb teile, mis see on, kuid see liigub edasi ja läheb tagasi nagu mälumäng. See on lõbus abivalmis ja aega arvestav
Minu arvates oli see kasulik ja kasutajasõbralik.
Tal on tõesti hea kordus häälduse ja sõna nägemisega. Aitab mul kiiresti õppida! Jenky!
Seni hea!
Suurepärane, mul on Poola ja Brasiilia Drops ning need muudavad uute keelte õppimise lihtsaks. Mugav rakendus, aitäh loojatele. ☺
hea rakendus
Näeb hea välja
Alguses mulle see rakendus väga meeldis. Kuid mida rohkem ma oma tüdruksõbra ja tema vanemaid (kes sündisid Poolas ja elasid seal 20 aastat enne kolimist) harjutasin ja harjutasin, märkasin mu häälduses veidraid asju. Näitasin neile rakendust. Selgub, et umbes pooled sõnad on öeldud vale hääldusega. Või äkki aktsent, aga mu sõbrannade pere kahtleb selles. Isegi kui seda rääkis keegi piirkonnast, pole see õppimise viis, keegi ei õpi ingliskeelset hääldust Hillbillyt kuulates. Olen selles üsna pettunud ja see pole ainus probleem. Poola keeles pole naiselikke, mehelikke ja neutraalseid artikleid, nagu näiteks saksa keeles, kuid sõnad MUST NETHELESS, nagu saksa keeles, tuleb KEELDADA. Rakendus ei ütle teile sõnade sugu, nii et kuigi te need ära õpite, peate need tulevikus uuesti nende soo järgi õppima, kui soovite nendega lauseid moodustada ja dialoogi pidada. Sest arvake ära. Poola keeles on sõnad isegi tagasi lükatud nimetavas käändes, mis on vormidest kõige elementaarsem. Ty jesteś smutna, ty jesteś smutny tähendavad vastavalt, et olete haige (naise jaoks) ja sina haige (mehe jaoks), selle valesti mõistmine võib tunduda solvanguna. Mõlemal juhul. Ma muudan oma arvustust, kui hääldus on fikseeritud või sõna sugu.
Lihtne ja lõbus! Lihtne meelde jätta.
Hakkasin Dropsi kasutama poola keele õppimiseks. Kasutasin teist rakendust ja sellest polnud suurt abi. sellest ajast, kui olen Dropsi kasutanud, olen õppinud palju rohkem elementaarseid fraase ja neil on suhtelised pildid. seda on palju lihtsam kasutada ja kõike meelde jätta.
suurepärane rakendus, aitab tõesti luua põhisõna!
Armasta visuaalset sidumist sõnadega ja häälduste selgust.
Väga hea, minu poola keel paranes!
Lihtne ja lõbus rakendus kasutada ning nüüd saan oma bf-iga poola keeles rääkida.
Siiani on see huvitav. Ma pole kindel, kuidas ma suhtun sellesse, et õppimiseks kulub 5 minutit päevas. Võib-olla, kui see oleks 5 minutit sõna õppimist ja seejärel juurdepääs mängudele, kasutades neid sõnu. Kuid ma ei ole kindel, kui hästi saab õppida vaid 5-minutilise tegevusega päevas.
Tutvustab uusi sõnu ühtlase kiirusega, harjutades palju juba õpitud sõnu ja ka hääldust. Minu ainus kriitika on see, et ingliskeelne tõlge ilmub ainult üks kord ja mõnda pilti on raske tõlgendada, nii et mul võib olla raske meeles pidada, mida see sõna tähendab.
Lovey rakendus töötab hästi
Armasta seda rakendust! Nii abiks sõnavara ülevaatamisel. Suurepärane abivahend õppimiseks.
Siiani on see meeldinud. Oodake sõnu ja väljendeid tööl kasutama
Hämmastav lõbus viis uue keele õppimiseks!
Tänane värskendus on jõudlust tõsiselt mõjutanud. Rakendus töötab väga aeglaselt. Pettumust valmistav.
Kuidas vibratsiooni välja lülitada? Nii tüütu. Ja juhtimine pole seadetes kusagil. Ma kasutan teist keelt ja naudin seda /only sond there ja see on ok. Sellepärast 3 ja mitte 1, ma tean, et rakendus on üldiselt hea...
Rohkem kui 13 päeva jooksul õppisin rohkem kui 15 sõna. Seega on rakendus väga lahe ja ma ei kahetse, et selle installisin! Täname teid selle rakenduse eest.
Tõesti lõbus ja nauditav. Ma pole kunagi teadnud, et mul võib uue keele õppimine nii lõbus olla
Ma armastan seda rakendust, see aitab mul väga hästi poola keelt õppida ja on lihtne mõelda