(Android/iOS) Travel Words: find\u0026swipe words modificirati številne primogeme
Mar 5, 2022 12:26:08 GMT
Post by bacdegotlingwist on Mar 5, 2022 12:26:08 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Travel Words: find\u0026swipe words ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Travel Words: find\u0026swipe words IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ modificirati številne primogeme ▞▞▞
▞▞▞ Travel Words: find\u0026swipe words 2022 version ▞▞▞
👎
To je bila najboljša besedna igra, ki sem jo do sedaj igral! Ugotavljam, da je zelo zabavno, a dobro tudi za um!
Igra je zelo zabavna, razen množice napačno črkovanih besed... Prosim, popravite to
Zelo lepo
Všeč mi je igra, vendar veliko napačno črkovanih besed otežuje uživanje. Primer: Gospodinjski predmeti okroglega mešalnika 304 se je pisalo blander........
Želim si, da bi bilo nagrajenih nižje cene ali več kovancev. Tudi več možnosti dekoracije
Všeč mi je najboljša igra vseh časov
tako dobro
Dobra igra, toda kako dolgo pričakujete, da bomo čakali na posodobitve, tisti del, ki mi ni všeč. Ponovno sem ga prenesel, vendar stavim, da še vedno ni posodobitve, kot da besedna igra daje misliti
To je odlična igra. Več stvari za početi kot samo črkovanje
Dobra igra.
Všeč mi je ta besedna igra z zgodbo o tem
Zabava in model dober in koristen.
Všeč mi je igra. Me prav zanima, kdaj bo posodobitev pripravljena.
Odlična igra!! Vsekakor te da misliti
Travel Words: find&swipe words لفظ mni
dobro
Travel Words: find&swipe words Παιχνίδια λέξεων yie
Sovražim prašičke, zame ste goljufani brez točk!!!!? Drugače pametno odlična igra.Če želite višjo stopnjo, se znebite ali zamenjajte prašička!!!!!
Travel Words: find&swipe words Woordspellen vdri
Všeč mi je ta naloga.😊
Travel Words: find&swipe words Kata okpa
Multi igra
Kakšna luštna igra. Prevod se včasih zdi zgrešen, vendar nič, kar bi oviralo igro.
Obožujem to igro! Zelo zabavno in enostavno igranje.
Res uživam v tej igri. Iskal sem novo besedno igro in zdaj sem jo našel. Hvala vam!
Čudovito
Zaenkrat je to zanič igra, ki je zelo počasna in uporabil sem vse svoje diamante, žal, vendar jo izbrišite
My Time at Portia จำลองสถานการณ์ dlyn
Izjemno prijetna igra, hvala, le tako naprej.
Zabavna besedna igra. Kul koncept, vendar res ne maram energijskih ploščic.
Zabava do sedaj. Zdi se pošteno in oglasi niso vsiljivi. Uredi: sprašujem se, kdaj bo posodobitev. Zaenkrat bo ostal pri petih zvezdicah. Edit: Vidim, da si to nekomu rekel pred mesecem dni. Je sploh kakšen datum izdaje? Ne želim, da ta igra zavzame prostor, saj bo predolga.
Zelo zabavno, okrasitev je ljubka.
Ljubezen
Zabavno sproščujoče in zabavno ter vznemirljivo in zahtevno ter tekmovalno in lepo.
Odlična igra
Zelo mi je všeč, pravkar se je začelo in je prijetno.
Zabavna igra
Odlična igra za igranje.
Dosegel sem konec stvari, ki jih moram narediti, da napredujem v zgodbi. Je to potem neskončen konec, ki je neskončen? Ali jih bo več ali je to za vedno?Koliko časa še za več nivojev? Minili so meseci.
Pravkar sem začel igrati pred približno 2 dnevoma Zaenkrat tako dobro. Všeč mi je zgodba. In seveda okrasitev. Zaenkrat lepa igra.